Oncologi spun ca acest suc ucide cancerul, vindeca gastrita si diabetul, vindecă ficatul și inima!

Acest suc face minuni! Nu ratați!

Sucul de cartofi proaspat este fara gust, este totusi lăudat pentru proprietățile sale benefice și pentru beneficiile pentru sănătatea noastră!

Nimeni nu îi place să bea ceva ce are un gust oribil, dar cele mai multe dintre aceste lucruri sunt foarte bune pentru sănătatea noastră. Potrivit cercetării, sucul de cartofi poate trata multe boli și afecțiuni, inclusiv cancer si poate ajuta, de asemenea corpurile voastre sa recupereze din daune aduse in ani.

Iată principalele beneficii de sănătate:

Alcalinizeaza corpul

Sucul de cartofi poate restabili alcalinitatea corpului dumneavoastră și asta ajuta la prevenirea multe probleme de sănătate.

Acesta reduce nivelul de acid uric

Sucul poate reduce nivelul de acid uric în organism, și pentru a preveni inflamația combate în mod eficient bolile inflamatorii cum ar fi artrita si guta. Sucul poate reduce in mod regulat durerile articulare si dureri de spate, îmbunătățind circulația sângelui în corpul dumneavoastră.

Curăță pielea

Atunci când este aplicat pe piele, sucul de cartofi poate calma iritația și inflamația pielii și tratarea problemele cum ar fi acneea sau eczeme.

Acesta ajuta la pierderea în greutate

Bea o ceașcă de suc de cartofi înainte de micul dejun și un alt pahar înainte de a merge la culcare, pentru a accelera metabolismul și pentru a începe a pierde în greutate.

Detoxifica ficatul

Unul dintre principalele avantaje ale sucului de cartofi este că se poate curăța ficatul. Sucul de cartofi este un agent detoxifiant puternic, care poate curăța ficatul de toxine și poate îmbunătăți funcția sa și totodata de a îmbunătăți funcția vezicii biliare.

Tratează ulcerul

Dacă suferiți de ulcer, să ia o lingura de suc de cartofi diluat cu apă și se bea 30 de minute înainte de mese.

Cum sa faci suc de cartofi?

Pentru a prepara suc de cartofi, se spală câțiva cartofi mijlocii și se curățața. Apoi se zdrobesc cartofii și se strecoara printr-o pânză de in sau tifon pentru a separa sucul.

Bea suc numai proaspat – în cazul în care gustul este prea rău pentru tine, puteți amesteca cu mere, morcov sau suc de lămâie.

Dacă aveți probleme de sănătate grave sau durere severă, vă recomandăm să solicitați sfatul unui medic.

Sursa: Полезные советы и рецепты

Loading